Rólunk

Vállalkozásunkat 1998-ban még Menyhárt és Társa Közúti Fuvarozó Szállítmányozó és Szolgáltató Betéti Társaság néven alapítottuk, 2002 óta Menyhárt Trans Közúti Fuvarozó, Szállítmányozó és Szolgáltató Kft-ként működünk. 

Küldetésünknek tekintjük, hogy rugalmas közúti szállítási szolgáltatásokat kínáljunk a nyugat-magyarországi termelő cégek számára. 
Tudjuk mennyire kellemetlen, amikor egy néhány 100 kilogrammos szállítmányért a 7,5 vagy 12,5 tonnás kamion szállítását kell kifizetnie a megrendelőnek, mivel nincs más lehetőség a rakomány fuvarozására. 

Vállalkozásunk azért alakította flottáját folyamatosan, hogy a 3,5 tonnás kisteher furgonoktól egészen a 24 tonnás tehergépjárműig minden igényt pontosan szolgáljunk ki. 

Ennek köszönhetően partnereink minden esetben azt a fuvarozási opciót kapják, amelyre éppen szükségük van. 

Vállalkozásunk életében 2015 meghatározó mérföldkő volt. Ekkor készült el új telephelyünk és saját tehergépkocsi szervizünk Kópházán. Ez a  NYDOP-1.3.1/DE-13 kódszámú „Telephelyfejlesztés és Ipartelepítés a területi kohézióért” tárgyú pályázati felhívás az Új Széchényi Terv keretében valósult meg. a Projekt címe: „Tehergépjármű szerelőcsarnok és iroda létesítése Kópházán”.

 A munkakörnyezetünk bővülésével munkatársaink száma is nőtt. Ma már több, mint 30-an dolgozunk azon, hogy pontosan teljesítsük megrendelőink fuvarozási kéréseit. Nagy öröm számunkra, hogy lojális kollégák dolgoznak vállalkozásunknál, akiknek céljuk, hogy folyamatos és gyakorlatias képzésekkel mindig jobbak és jobbak legyenek. 

Legfontosabb jövőbeli céljaink egyike a fiatal eszközpark dominanciájának megőrzése, valamint a szolgáltatási paletta igényszerű további bővítése. Azon dolgozunk, hogy 2 év közelében tartsuk az autók átlagéletkorát. Tudjuk, hogy ez kevesebb szervízt és megbízhatóbb szolgáltatást jelent megrendelőink számára. Ezenkívül természetesen fontos szempont, hogy a fiatalabb gépjárművek kevésbé terhelik a környezetet, biztonságosabbak és persze komfortosabbak is kollégáink számára. 

A telephelyünk

A telephelyünkÚj Széchenyi Terv
Kérem, várjon... Kérem, várjon...