Szolgáltatások

Közúti teherszállítás

Fuvarozásnál a kulcs a rugalmasság. Flottánk lehetővé teszi, hogy néhány 100 kilogrammos rakományoktól a több, mint 20 tonnás tehergépjárművet igénylő megbízásokat is kiszolgáljuk. Belföldön és nemzetközi utakon egyaránt igénybe vehető expressz fuvarozás is. 


Nemzetközi szállítmányozásunk az egész Európai Unió területére és Svájcra terjed ki. Komplett, akár gyűjtő fuvarok, rész rakományok koordinálását is vállaljuk. Felkészült, több nyelvet beszélő fuvarszervező kollégáink folyamatos biztosítják a folyamatos kapcsolattartást irodánk és megbízónk között.

Közúti teherszállítás
Közúti teherszállítás
Közúti teherszállítás
Közúti teherszállítás
Közúti teherszállítás

Rakománykezelés

Teljeskörű fuvarozási szolgáltatásunkhoz hozzátartozik a rakomány autóról autóra mozgatása. Partnereink kérése esetén raktározási lehetőséget is kínálunk, raktári kapacitásunk figyelembevételével.  
A 2015-ben épített telephelyen található modern raktárépület gépparkja megfelelő mennyiségű targoncával rendelkezik a rakományok mozgatásához. A szállítmányokra rakomány biztosítással rendelkezünk.

Rakománykezelés

Szállítási ügynöki tevékenység

A fuvarfeladatok lebonyolításánál kiemelten fontos a teljeskörű ügyintézés és azonnali elérhetőség. Célunk, hogy ezen szolgáltatás keretében minden terhet levegyünk megbízónk válláról. 

Tapasztalt fuvarszervező kollégáink folyamatosan fejlesztik problémamegoldó képességeiket, több nyelven beszélnek és 24 órában elérhetőek. 

Minden esetben pontos nyomkövető rendszerrel dolgozunk, amely segítségével folyamatosan nyomon követjük az árú útját. Az árajánlat elfogadásától egészen a rakomány lerakásáig állandó kapcsolattartásra és friss információkra számíthatnak megbízóink. 

A fuvarozási megbízásokat saját flottánk mellett megbízható alvállalkozók bevonásával is végre tudjuk hajtani.

Szállítási ügynöki tevékenység

Szervíz

2015 óta saját gépjármű szervizben gondoskodunk járműveink állapot megóvásáról és karbantartásáról.

Így tudjuk megbízható és folyamatosan elérhető flottával várni ügyfeleinket. A két beállóval rendelkező szervízben akár a 12,5 tonnás kamionokat is tudjuk helyben javítani. Ennek köszönhetően meglehetősen gyorsabb és hatékonyabb a tehergépkocsik szervizelése.

Tehergépkocsi szerelőnk szabad kapacitása esetén vállaljuk fuvarozási cégek tehergépkocsi szervizelését.

Szervíz
Szervíz
Szervíz


Új Széchenyi Terv
Kérem, várjon... Kérem, várjon...